De gîtes "Nid'Ardennes" bevinden zich in het hart van de Belgische Ardennen, in het dorpje Poupehan, op een boogscheut van de Semois in het omringende bos. Als de zon opkomt, trekt de mist over de rivier die haar mysteries onthult. De Semoisvallei, land van legendes, verwierf ooit zijn Adellijke titels dankzij zijn wereldwijd geëxporteerde tabak.
Het dorpje Poupehan ligt tussen Rochehaut en Bouillon, op ongeveer tien minuten rijden. Het is het vertrekpunt voor kajaktochten, die in de zomermaanden beginnen, en u kunt er gemakkelijk het reuzengraf van Botassart bereiken. De belangrijkste toeristische sites bevinden zich binnen een straal van 15 km van de gîtes "Nid'Ardennes". Tussen natuur, gastronomie en cultuur zal de weelderige Bouillonstreek al uw wensen bevredigen.
Een gezinswoning...

Wij zijn Françoise et Stephan. Als ouders van twee kinderen wilden wij de ervaring nabootsen die wij als kind hadden toen wij de gelegenheid kregen om in het week-end met ons gezin naar het platteland te gaan. Als doe-het-zelvers in het hart en ziel werden wij verliefd op twee huizen in Poupehan, die al 60 jaar onbewoond zijn.
Na anderhalf jaar zwoegen zijn de huisjes "Nid'Ardennes" opgeknapt. Ze zijn de ideale plaats om familie en vrienden samen te brengen, waarbij iedereens intimiteit gegarandeerd wordt. Ons doel is om op deze plaats nieuw leven in te blazen dankzij de menselijke warmte, om uw lach en uw emoties in nieuw op te bouwen verhalen te vertalen.

Françoise et Stephan

You may also like

Back to Top